Залози на Волейбол в онлайн букмейкърите

Залози на Волейбол в онлайн букмейкърите

Волейболът е много популярен спорт, на който всеки ден играчите правят залози в онлайн букмейкърите. Какви са опциите за залог в сайтовете за спортни залагания? В тази статия ще обърнем внимание на видовете залози на Волейбол.

Отваряме един от най-добрите онлайн букмейкъри в България и ще направим кратко ревю на волейболните залози. Общо взето повечето опции са налични във всички сайтове за залагания. На всяка волейболна среща може да залагате на Победител в мача. Този залог е за крайна победа като имат две опции – 1 и 2. Във волейбола няма равен резултат, тъй като се играе до 3 спечелени гейма от отбор. Възможните резултати във волейбола са 3:0, 3:1 и 3:2 за един от отборите. Няма нищо сложно в залозите за краен победител, така че във всеки букмейкър може да правите прогнози на тази опция.

Друг популярен залог на волейбол е Общо точки. На тази опция може да прогнозирате под или над брой точки. Линията за точки се прави от букмейкърите като е в зависимост от силата на отборите. Например ако един по-слаб тим играе срещу по-силен, то линията за точки няма да е много висока, тъй като се очаква лесна победа за по-добрия отбор. На залозите за Общо точки коефициентите са около 1.83 за двете опции, тъй като има само две възможности за залог.

Хендикап Сета е също популярен залог на волейбол. Вие може да направите прогноза, че един от отборите ще запише победа с поне два гейма разлика, както и че ще спечели с 3:0. Най-често срещани са залозите на хендикап за -1.5 и +1.5 сета. Т.е. при залог на -1.5 сета за един от отборите, той трябва да победи с 3:0 или 3:1 гейма, за да бъде вашият залог успешен и да спечелите от този мач.

Също така в онлайн букмейкърите може да правите и залог за хендикап точки. Например може да прогнозирате, че даден отбор ще спечелите с 10 или повече точки. Ако линията е -9.5 точки, т.е. това е границата, която трябва да гони вашия отбор. Ако запише победа с резултат 3:0 (25:22, 25:21 и 25;23), то разликата тук е девет точки, така че залогът ви няма да е успешен.

Залозите на Точен резултат във волейбола също са много популярни. Вместо да правите прогноза на краен изход, вие може да заложите на точния резултат за мача – 3:0, 3:1 или 3:2 гейма за всеки от отборите. На тази опция коефициентите са високи, така че може да направите добри печалби.

Във волейболните срещи някои букмейкъри предлагат и опцията Двоен резултат. Тук се прави залог, че един от двата отбора ще спечели първия гейм и ще спечели или загуби мача. Например искате да заложите, че Франция ще спечели първия гейм срещу Русия и ще спечели двубоя. Тогава залогът изглежда ето така: Франция да спечели първия сет и да спечели мача. Разбира се може да заложите и на обрат като прогнозирате, че “петлите” ще вземат първия гейм, но ще допуснат поражение – тук коефициентът е много атрактивен.

Ще се спрем и на залога “Резултат след 2 сета”. Тук се прогнозира как ще изглежда резултата в геймове след два изиграни гейма. Възможностите за залог за три – 2:0 гейма за домакина, 2:0 гейма за госта или равенство 1:1 гейма.

Залози на Волейбол в онлайн букмейкърите
5 (100%) 1 vote