Джеймс е един от най-добрите сингъли, но преследването на духа продължава

Историческата ракета дойде точно преди края на първото тримесечие, когато Джеймс удари крилата на Дани Грийн, елитния защитник Спърс.Това, обаче, не може да защити…

На върха на нереално количество на събраните точки Леброн в НБА вече над седем хиляди борби и асистенции повече от седем хиляди души, което го прави първия по рода си играч с такива фигури в историята и потвърждава уникалната си гъвкавост

от честването на записа отиде, въпреки че Кавалиърс представяне малко по-надолу, и в крайна сметка падна до Спърс 102:. 114, но този мач ще остане в паметта на Джеймс завинаги

Преодоляване на крайъгълен камък с. Джеймс се очаква най-рано домакински мач в събота срещу Оклахома Сити, когато той изпусна 25 точки, но дуела с Thunder, Джеймс и protrápil екипа Кавалиърс и след “само” 18 точки към него преди мача в Сан Антонио пропусна само седем точки.

Джеймс използва необичайно.Преди мача в сметката им instagramovém за преодоляване момент напред поздрави.

“Искам да бъда един от първите доброжелателите на този голям успех, които днес достигат. Само много малко играчи да постигнат подобен успех, а защото знам, че той никога не е вашата цел, се опитват да спрат и да мисля за това как да го постигне “, казва Леброн гимназията като по-големия си самостоятелно.

За този пост той получи малка критика от феновете и експертите. По-лоши бури може да се извади, ако той се нуждае от седем точки огромен шанс успя да отбележи.

Единственият активен играч, който е в предната част на Джеймс на стълбата е подмоли легенда Дирк Новицки. Първият Карем Абдула-Джабар пропуска Джеймс малко над осем хиляди точки.Пълният класиране можете да намерите тук.

Ето защо, гъмжеше все по въпроса дали Джеймс един ден може да бъде най-добрият голмайстор на цялата история на първенството. На осем хиляди точки той ще се нуждае от още пет сезона, за да отбележи 20 точки за мача, което изглежда е постижимо. Средната кариера на ЛеБрон от 27 точки за мач е тази година и през петнадесетия сезон в лигата.

Джеймс освен това многократно заяви, че би искал да играе в НБА със сина си Леброн младши, който тази година ще бъде на четиринадесет години.

“Винаги съм си мислел, че завършва в точки на първото или второто място и изглежда все по-реалистично. Това е само за здравето му, иначе няма да има проблем.Може би той е имал няколко години няма да искат да, но когато се вгледате в общия брой точки и да видим какво парче липсва, отново е енергизиращ “, хвали съотборника си и приятел Дуейн Уейд.

” Това нещо нереално. Всеки знае, че не съм роден стрелец и се основавам на намирането на моите свободни съотборници. В такъв момент човек трябва да спре и да мисля за това как нещата са се променили, откакто бях на пет години, за първи път той вдигна топката до сега “, той се усмихна след мача Джеймс.

С такъв успех те винаги имат много поздравления и наистина има много от тях.Сред тези nejspeciálnější включват тези от другите членове на клуба třicetitisícového Кобе Брайънт и Дирк Nowitzkého треньорът на Сан Антонио и САЩ представителство Грег Popoviche или рапъра Дрейк.

Дрейк подготвени за Леброн забавно видео, където той иска да каже тост от бутилка скъпо вино, което той падна в края на видеото. Дрейк също така казва, че има песен върху рекорда на Джеймс.

Освен точките, Джеймс също би искал да увеличи броя на титлите; вие го нямате за повечето членове на клуба с 30 000 звезда. Преди този сезон, заяви, че основната му мотивация е да се обадите на кариерата на Майкъл Джордан.

“гони призрак, който е играл в Чикаго”, бе казал той, позовавайки се на Джеймс Джордан и неговите шест шампионски пръстени.Леброн е на мисията си в средата.

рядко през последните години, Джеймс изглеждаше толкова далеч от печалбата на друг дял. Не само това, от друга страна, САЩ септември привидно неудържими Голдън Стейт и Хюстън, но Джеймс той не може да бъде сигурен дори в собствената си конференция, където неприятни мушкам ъгли лица Бостън, Торонто и др.

За първи път след повече от десет години, Джеймс има отбор в средата на сезона, след така наречената отрицателна точка диференциал, разликата в средния брой точки и nastřílených мач.

Говори се за разногласия между съотборници по време на неотдавнашна среща играч критика падна основно върху оста на въртене на главата Кевин Любов.Отборът е далеч по-малко способен да включи Исайя Томас, който се връща след травмата, а Cavs като цяло е загубил десет от последните тринайсет мача. Все пак не си заслужава да се подценява LeBron James.

Бившият мениджър на клуба Дейвид Грифин има удоволствието да каже, че този отбор винаги играе най-добре, когато е подложен на натиск и е подценен. Време е да направим Джеймс и Ко

Rate this post