Даниел Стюридж: Вратовръзката на Ливърпул в Лига ще бъде като да играе ФИФА 16

Нападателят на Ливърпул Даниел Стърридж е сравнил напрежението около своя четвърт краен втори двубой срещу “Борусия Дортмунд” в опита си да играе видео играта във ФИФА.

Четвъртфиналът е деликатно оформен на 1-1 преди мача в четвъртък, което означава, че Дортмунд трябва да вкара гол – предизвикателство, което е малко вероятно да заличи страна, която е намерила мрежата 119 пъти вече този сезон. Ливърпул се изравни с фитнес треньора на Байерн Мюнхен Andreas Kornmayer за 2016-17. >

“Това е като, когато играете финал на ФИФА и играете срещу приятеля си. Всички сте поставили 20 евро в средата и има 100 паунда “, каза Sturridge на уебсайта на клуба.

” Натискът е върху, дланите ви са потни, но когато влезете в играта, и ви харесва – и това е точно така.Това ще бъде страхотен повод, не само за играчите, но и за феновете, за всички, които не се занимават с Ливърпул – те ще се радват на мача. “Това е един от случаите, когато просто се наслаждавайте на всичко, наслаждавайте се, прегърнете го, се забавлявайте; това е, за което живеете. Просто ще бъде страхотна вечер за всички и не можеш да позволиш на нервите да получат по-доброто от теб. “Въпреки че сега е без травми и във форма – с три гола в последните си пет старта , и 48 гола в 84 изяви – Sturridge не е сигурен, че ще бъде в стартовата линия, след като остана на пейката в Германия. “Знам, че мога да изпълня много по-добре, отколкото сега съм но това е просто, че фитнес и повтарянето на 90 минути игра е важно, както добре.Никога не е лесно да се класира във всяка игра, така че не мога да си задам този стандарт, но мисля, че съм по-добър от един на два, е мястото, където наистина искате да бъдете.

“Един от двама е добър стачка, но аз съм твърд за себе си, така че не искам да се разреша за това. “

Rate this post