Гостуваща среща с “Ростов” на 2 октомври 2016 г.

Скоро ще приключи двугодишната дисквалификация на Роман Еременко. Екипът на Carrera е чудесна възможност за нова кариера.

През октомври 2016 г. УЕФА премахна полузащитника на ЦСКА Роман Еременко от участие във всички мачове за един месец, а през ноември същата година Съюзът на европейските футболни асоциации постави двегодишна забрана на армейския отбор. Анализите показват в тялото на Роман съдържанието на кокаин и неговите метаболити.

Преди това тъжно събитие, Еременко прелетя из полето с парещи очи и бе лидер в атаката на отбора на Леонид Слуцки: през първата част на сезона 2016/2017 централният халф успя да играе 1080 минути, практически не се промени и вкара 4 гола. , “Том” и “Байер”). Между другото, в Леверкузен чернокосният футболист се провали в допинг теста. Също така за сметка на Роман висяха 2 гола – в мачове с “Урал” и “Ахмат”.

Той влачеше ЦСКА, но можеше да укрепи Спартак Снимка: R-Sport, Sportbox

Гостуваща среща с “Ростов” на 2 октомври 2016 г. беше последната за Еременко в червено-синя униформа. Оттогава той не се е занимавал с професионален футбол, не се е отдал на всякакви гадости и редовно се занимава с индивидуална програма, работи сред любители.

Договорът на Роман с ЦСКА е валиден до юни 2018 г., но през есента на миналата година той избухна поради вината на играча. Сега той живее в статут на свободен агент и през следващото лято, през август, може да започне официално обучение. Вероятно през октомври отново ще видим Еременко в голям футбол. Само за това той трябва да намери нов клуб.

Разбира се, никой не е отменил възможността да се върне в редиците на “армията”, въпреки че преди дисквалификацията Роман е получил 2,3 милиона евро годишно. Голяма сума за един модерен ЦСКА, дори ако считаме, че е възможно да се върнем след дълга почивка с намаляване на заплатата. Мисля, че ръководството на червеното и синьото няма да предизвика такъв баланс. Страдах.

Rate this post