Гол линия въведение – значение на алтернативна гол линия

Гол линия въведение - значение на алтернативна гол линия

Залаганията на линия за голове са всъщност много популярен залог, който играчите използват при футболните залагания. Вероятно по-често се споменават като над / под 2,5 гола и това вероятно ще бъде много по-познато на залагащите.

Какво означава обаче залогът за голове в мача? Какъв е този залог и какво е нужно, за да спечелите? Вие имате възможност да заложите на под/над определена линия брой голове. Въпреки че вероятно ще видите най-често споменаваните като над / под 2,5 гола, то линията 2.5 гола не е единствената, която букмейкърите ще ви предложат в богатата си гама от пазари за футболни срещи.

Когато влезете в залозите за даден мач и търсите в над / под пазар, тогава ще видите голям набор от опции от под / над 0.5 гола до над / под 4.5 гола. Може да видите и това общо казано като голове над / под. Но опцията за над/под 2.5 гола е стандартната линия за залагане на футболни срещи и ще видите горе долу равни коефициенти за тази опция. Защо? Защото, ако трябваше да избирате футболна среща, която да предложи поне над 1.5 гола, тогава има много по-голям шанс да спечелите на мач с две попадения, за разлика от това да очаквате три гола в мача при залог за над 2.5 гола.

По подобен начин залагането на мач на под 3,5 гола е много вероятно да бъде успешен избор и затова коефициентът е доста по-нисък в сравнение с опцията за под 1,5 гола. Така че всичко това (коефициентите на под / над 2.5 гола да бъдат равни) е за равновесие и за затрудняване на залагащите да познаят дадения брой голове в мача

Във футболните залагания освен стандартните опции за брой голове – над 1.5 гола, под 2.5 гола и т.н., вие ще намерите Алтернативна гол линия. Какво е залози на алтернативна гол линия?

Алтернативните залози за гол линия са подобни на обикновения залог за голове, но опциите са форматирани малко по-различно. Как така алтернативен залог за залози? Ако сте запознати с азиатските хендикапи, тогава ще видите сходството в това. При алтернативните залагания по линия на голове имате цели опции за голове, както и опции за четвърт голове. Причината, поради която имате 2.5 гола, е, че половината означава, че няма да има равен резултат – или ще спечелите или ще загубите, защото отборите не вкарат половин гол в мач. При алтернативните гол линия обаче може да попаднете на опция Под 3.0 гола, или Над 3.0 гола. В такъв случай при залог на Под 3.0 гола – при два отбелязани гола в мача вие печелите, ако обаче има три вкарани попадения, залогът ви не е губещ, а отменен. Т.е. вие получавате обратно сумата си на залога, но не взимате и печалба.

Нека да разгледаме друг пример за тази алтернативна гол линия – например над 1.0 1.5 гола. Тук се нуждаете от два гола в срещата, за да имате пълна печалба, тъй като и двете линии ще бъдат покрити. При едно попадение в мача обаче вие няма да загубите целия си залог – това е така, защото в опцията има и над 1.0 гола – тук залогът ви се отменя, но само половината от него, а другата половина губи, тъй като линията 1.5 гола не е надхвърлена. Така при залог от 20 лева на над 1.0 1.5 гола и 1-0 краен резултат, вие получавате обратно 10 лева.

Гол линия въведение – значение на алтернативна гол линия
4 (80%) 2 votes