В Русия главните звезди са Денис Черишев

Съюз на Галоп

Слънчев Азербайджан е представен в европейските лиги от халфа Дмитрий Назаров от Ерцгебирге, който исторически има много местни жители от съветската държава, и Еди Паскуал от Алкоркон. Последното, въпреки името и фамилията, е азербайджанец по майчина линия.

Вратар Сергей Черник се бори за честта на братската Беларус, която не изостави Нанси дори след като излетя на Лига 2, докато Русия е представена на футболната карта от родом от Калмикия Станислав Илюченко от Дуисбург и бивш Анжи Александър Жиров, а през лятото неочаквано за много хора, които отидоха в Сандхаузен. Естония чества появата на Рагнар Клаван, който играе в Каляри и Матиас Кейт, който дебютира за националния отбор по-рано от Фулъм, който го изведе (между другото, все още чакаме дебюта).

Смел легион. Как играчите от постсъветското пространство завладяват Европа?

В Русия главните звезди са Денис Черишев от „Валенсия” и неговият колега от националния отбор Александър Головин, който все още е озадачен къде е отишъл миналото лято. Ако Денис постоянно се измъчва от щети, които не му позволяват да покаже пълния си потенциал, тогава Головин, след като Монегасите отново доведоха Ленард Жардим, постепенно се оказва. Полузащитникът на руския национален отбор вкара два гола в последните мачове, като започна да изкара 30 милиона евро, платени за него миналото лято. Да се ​​надяваме, че скоро в Монако, където Александър играе рамо до рамо с легендарния Ческ Фабрегас, ще видим, че Головин, който блестеше в ЦСКА и руския национален отбор.

Когато стана известно, че Челси е издал трансфера на бившия играч Аякс, Милано и Барселона безплатно, много хора с право се зарадваха.
Но обещаващият трансфер се оказа неуспешен след смяната на ръководството: Джанлука Виалли, който подписа холандеца, напусна и бе заменен от Клаудио Раниери. Не намерих последното място за Bogard – и не се опитах. Високият защитник в крайна сметка отишъл на полето девет пъти – въпреки впечатляващата заплата от 40 хиляди лири на седмица. В същото време той остава в Челси четири години – клубът отказва всички оферти за наем.

Rate this post