В историята на футбола, както и в много други области

Много в Тотнъм ще зависят от съотборниците на Солдадо – във Валенсия асистентът на Роберто включваше Евър Банега, Дани Парехо, Гуардадо, мексиканец и много други футболисти, които доставиха топката с топката, а той вече направи всичко останало. екстази фен torsidu “прилепи”. В Тотнъм няма ван дер Варт и Лука Модрица, но все пак има някой, който да даде решителния пропуск. Проблемът от атаката на Тотнъм през миналия сезон беше точно това, че Вилаш-Боаш нямаше чувствителен център – Адебайор не отговаряше на очакванията, а Дефо не беше същият като когато беше млад и играеше Джермейн не винаги. , Сега Тотнъм намери нападател, който е в състояние последователно да спечели целия сезон и в същото време да прекъсне няколко дузини голове.

Солдадо трябва да бъде истинска панацея за Лондончани напред, ковач за успеха на Тотнъм, който е готов да се върне в основния турнир в Европа. Кой знае, може би Роберто Солдадо ще може да разсее тъгата на „феновете на разклоненията” с играта си след скромния уелски магьосник Гарет Бейл, който напуска мадридския суперклуб, който стои в съответствие с легендарния Джони Грийвс, Мартин Чейвърс и Теди Шерингам. И защо има предчувствие, че всичко в баския в мъгливия Албион ще се получи!

В историята на футбола, както и в много други области на човешката дейност, винаги има моменти, които по един или друг начин могат да променят хода на историята. Историята с неуспешни трансфери е отличен пример.

В нашето ежедневие, понякога много неща ще се решават случайно или случайно. С други думи, скала, от която човек не може да избяга и с какво трябва да се примири. Така е и във футбола.

Rate this post