Въведение в спортните прогнози

Въведение в спортните прогнози

На спортните прогнози най-вече се правят предвиждания за крайните резултати на дадено събитие.  Разбира се има и други прогнози на видовете спорт, които не касаят крайния изход, но те са по-малко. Налице в онлайн букмейкърите са голям брой спортове и играчите имат голямо разнообразие от залози. Спортни прогнози се правят всеки ден, тъй като сайтовете за спортни залагания предлагат невероятно количество залози и няма как човек да не се изкуши да заложи. Има милиони играчи по цял свят и стотици букмейкъри, които предлагат възможността да пускате прогнози на спорт.

На кои спортове се правят най-много прогнози?

Логично е това да са най-комерсиалните спортове. Известни в цял свят са спортовете футбол, баскетбол, тенис и хокей на лед. Категорично това са спортните дисциплини, на които се залага най-много. Точно на тях в този материал ние ще обърнем малко повече внимание.

Прогнози на Футбол – за този спорт ще откриете огромно изобилие от прогнози. Всеки един имате възможност да залагате на голям брой мачове. Дори и първенствата да са в пауза, през лятото се провеждат футболни контроли, които онлайн букмейкърите включват в своя тираж. Много експерти правят прогнози на футбол и вие може да намерите в интернет добри сайтове за футболни прогнози. Разбира се ако следите играта, можете и сами да правите прогнози.  Футболните прогнози мое да се пускат на сингъл и в комбинации, което е единствено зависи от играча и как той е решил да залага. Най-много видове залози има на футбол, тъй като това е най-популярния спорт и всички букмейкъри се стремят да го покрият максимално добре, защото иначе играчите ще останат разочаровани и е възможно да избегнат да се регистрират.

Прогнози на Тенис – Добре известни са и прогнозите за този спорт. Тук най-много прогнози се правят за победител в срещата. Тенисът е обичан спорт за залози на живо. По време на двубоя може да се правят прогнози за победител във всеки отделен гейм, да се залага за следваща точка и да се прогнозира дали ще има дюс в гейма или не. Също така има и много опции за залагания за сетовете като брой геймове и хендикап. Наистина тенис прогнозите са добре развити и феновете на този спорт са много доволни.

Прогнози на Баскетбол– Баскетболът е много популярен с прогнози на NBA. Американската звездна лига предизвиква интерес в цял свят. Хората обичат да прогнозират мачовете от най-прочутото първенство. Вие може да правите куп прогнози на баскетбол като освен за краен победител има и залози за общ брой точки за мача и за полувреме, а някой букмейкъри дават възможност да се правят и прогнози за точки на определен играч в мача.

Прогнози на Хокей на лед– Това е доста специфичен спорт, който е развит в Америка, Русия, Чехия и други държави от Източна Европа. За хокея трябва да отделите много време при правенето на прогнози, тъй като понякога се получават изненади. Онлайн букмейкърите предлагат добри коефициенти за хокейните мачове. Също така има и разнообразие от залози за прогнози на хокей. Най-много прогнози в този спорт се правят на краен резултат, хендикап и брой голове.

Въведение в спортните прогнози
5 (100%) 1 vote