Видове залози на Хокей на лед

Видове залози на Хокей на лед

В България спортът на хокей на лед не е много известен, но в държави като САЩ, Русия, Финландия, Латвия и др. това е много популярен спорт. Българските играчи в онлайн букмейкърите обаче са доста компетентни на тема хокей. Много хора обичат да залагат на големите турнири по хокей на лед. Например този спорт е сред дисциплините на зимните олимпийски игри. В САЩ пък NHL също е много популярен и тази лига се следи с интерес от доста българи. Ето и какви видове залози на хокей на лед се срещат в онлайн букмейкърите:

Залог за победител – Както при футбола, така и в хокей на лед, има залог за краен резултат – победител. Тук обаче опцията включва две възможности, тъй като равенството е изключено като резултат. Ето защо коефициентите са малко по-високи и вие може да спечелите повече на знак 1 или 2 отколкото при футболните срещи.

Общо – Общ брой голове в хокейната среща е популярен залог при този спорт. Хокеят на лед предлага средно по пет-шест гола на мач и точно затова на повечето срещи линията е над 5.5 или над 6.5 гола. В допълнителните залози за срещите някои букмейкъри предлагат и алтернативни линии на общо голове като над 1.5 гола, над 2.5 гола, под 4.5 гола, под 3.5 гола, над 6.5 гола и т.н.

Залози на хендикап – На всеки хокеен мач любителите на залозите имат възможност да правят прогнози на победа с хендикап за даден отбор. Ако смятате, че по-силният отбор ще вкара повече шайби и ще спечели с поне два гола разлика, то може да направите залог на хендикап -1.5, вместо да залагате на победа на краен резултат.

Залог за 1-ва третина – Както е известно, хокеят се играе в три третини. Вие може да направите залог за победител в първата третина. Например това е подобен залог на този във волейбола кой ще спечели първия сет. В първата третина може да залагате и на общ брой голове.

Отбор Отбелязал Първи – Играчите имат възможност в големите букмейкъри да правят залози за това кой отбор ще вкара първи. Например ако мислите, че гостът е по-добрият отбор, то може да се възползвате от добрия коефициент и да заложите, че ще отбележи първия гол. Имате възможност и да направите залог, че няма да има първи гол като тук коефициентът е около 100.

Двоен шанс – За редовното време на мача може да прогнозирате двоен шанс. Равенството в тази опция е включено като вариант, но само за редовното време, тъй като при равенство се играят продължения и дузпи до победа на един от двата тима.

Печеливша разлика – Залозите за печеливша разлика са много атрактивни в спорта хокей на лед. Ако смятате, че може да познаете с колко гола даден отбор ще спечели срещата, то тези опции са за вас. Например може да направите залог, че домакинът ще спечели с 3 гола. Дори има и опции за 5+ гола разлика за един от двата отбора като на тази опция трябва да очаквате разгром, за да я изберете.

Краен точен резултат – Точно както във футбола, на хокей на лед може да заложите на краен точен резултат. Това е добре известен залог и не мислим, че се нуждае от разяснение.

 

Видове залози на Хокей на лед
5 (100%) 1 vote