Видове залози на корнери

Видове залози на корнери

Футболните залагания на корнери са много известни и в големите онлайн букмейкъри играчите могат да правят много залози на корнери. Например световно известният сайт за спортни залози Бет365 добавя към футболните срещи много опции за залагане на корнери.  В тази статия ще разгледаме какви са възможностите за залог на ъглови удари във футболните двубои и какво трябва да се случи, за да може вашият залог да бъде успешен.

Залози на общо корнери: Това е основният залог за корнери на всеки футболен мач. Вие може да прогнозирате три опции – Над, Точно и Под. Например за двубоя Челси – Манчестър Сити имате линия Над 10 корнера, точно 10 или под 10. Коефициентите за над и под брой корнери са горе долу изравнени, докато за точен брой корнери е много висок. Например ако мислите, че в мача ще има 13 корнера, вие трябва да заложите над 10 корнери и при 11+ ъглови удари в мача, вие печелите. Ако очаквате в даден двубой да има малко корнери, тъй като двата отбора няма да нападат много, то трябва да прогнозирате на опцията под 10 корнера и при 9 или по-малко ъглови удари, вие ще спечелите.

Брой корнери – Това е друг залог за броя корнери в мача като тук имате граници, на които може да залагате. Например имате възможност да прогнозирате, че ще има 6-8 корнера в мача, или пък 9-11, а дори и над 14. За всички опции коефициентите са доста високи, като разбира се да има над 14 корнера в мача ставката е най-висока, както и например под 6 или 7 корнера.

Залози на Алтернативен брой корнери – Това е възможност за всеки фен на залозите на корнери да избере реална граница, която според него ще бъде печеливша. Тук например на мачовете от Шампионска лига може да залагате от Над 4 корнера на 1.020 коефициент до под 17 корнера на 1.015 коефициент. Най-добре е да се правят залози на линии около над 9, над 10 корнера, а също така може да рискувате и със залози за над 12, над 13 корнера, ако очаквате двубой с много атаки към двете врати.

1-во полувреме корнери – В онлайн букмейкърите може да залагате и за корнери през първото полувреме – най-често линията тук е над 4.5 и под 4.5 корнера. В доста мачове има поне 5 корнера до почивката и най-добрите играчи на корнери правят доста успешни залози на тази линия. На равностойните двубои, в които и двата отбора правят атаки, то това е много добра идея да се правят залози да има поне 5 корнера до почивката.

Хендикап корнери – На двубоите от големите първенства вие може да залагате на хендикап корнери за даден отбор. Например в срещата Челси – Стоук Сити от английската Висша лига, ще имате например хендикап -3 корнера за Челси. Т.е. ако направите подобен залог, вие трябва да очаквате Челси да има с 4 повече корнера от съперника. Това е нормална линия за корнери на домакински мач на силен отбор, тъй като се очаква той да има голямо превъзходство и да направи доста повече корнери в срещата.

 

 

Видове залози на корнери
5 (100%) 1 vote