Бонус първи депозит 100% до 200 лв.

Бонус първи депозит 100% до 200 лв.

Всеки нов потребител на руския букмейкър 1xBet може да вземе 100% бонус до 100 евро (200 лева). Започнете да играете веднага и си направете регистрация – увеличете вашия капитал. Няма нужда да използвате промо код в 1хбет, за да получите бонуса. Само трябва да направите своя първи депозит в сайта и ще получите този невероятен бонус!

Правила и условия на бонуса за първи депозит в 1хБет:

Всеки потребител може да вземе само един бонус първи депозит. Бонусът ви се зарежда в сметката след първия депозит. Когато сте си открили сметка и направите депозит – например 50 лева, вие ще получите още 50 лева като бонус.

За да вземете 1хбет бонус първи депозит трябва да попълните всички полета в личния ви профил в букмейкъра.

Минималната сума за депозит, за да вземете бонуса, е само едно евро (2 лева). Най-добре е обаче да се възползвате от максималната стойност на бонуса и вкарайте колкото се може повече пари, за да вземете също толкова. Не е добре да започвате с депозит от 10 или 20 лева, защото само веднъж може да получите бонус първи депозит.

Условия за разиграване на бонуса:

Бонусът за нови клиенти в 1xbet трябва да се превърти х 3 пъти със залозите от тип акумулатор. В този акумулатор трябва да има поне 3 събития и коефициентът не трябва да е по-малък от 1.40. Ще може да изтеглите бонус сумата чак когато сторите необходимото за превъртане на бонуса.

Бонус първи депозит 100% до 200 лв.
5 (100%) 1 vote