Бонус Презареждане 100%

Бонус Презареждане 100%

Efbet е първият български лицензиран букмейкър, който предлага спортни залози и казино оферти. Ефбет приема играчи освен от България, и от много други страни. Потребителите избират букмейкъра Ефбет защото предлага много добър начален бонус и куп други страхотни промоции. Една от офертите за настоящи клиенти на Efbet е Бонус Презареждане 100%.

Повече информация за бонус презареждане

Това е 100% бонус за първия депозит след получената бонус оферта! Трябва по и-мейл да получите оферта от Efbet.com за презареждане на сметка, за да участвате в промоцията. Т.е. няма какво да правите, освен да сте лоялен клиент на Ефбет, за да получите бонуса.

Във Вашата покана ще може да се запознаете със срока на бонуса и максималната сума на бонуса, който можете да вземете при депозита.

Как се получава покана за бонус?

Най-лоялните клиент на Ефбет получават на седмична, месечна – дори и дневна база оферта за бонус. Поканите освен по и-мейл, могат да бъдат получени и чрез смс. Поради тази причина е важно, когато се регистрирате в Ефбет да давате актуални телефонни номера за контакт

Как да получа Бонус Презареждане?
Ето какво трябва да направите, когато получите покана за тази оферта:
* Депозирайте средства в сметката си в Ефбет
* Бонусът Ви ще бъде кредитиран в следващите минути.
* В случай на забавяне, не се притеснявайте да използвате ЧАТ на живо за контакт с поддръжката на Ефбет или пишете на и-мейл: support@efbet.com.
* Активирайте бонуса и се забавлявайте!
Колко често Ефбет изпраща покани за Бонус Презареждане 100%?

Покани се изпращат на база индивидуалната игра на всеки клиент и може да получите покани на дневна, седмична и месечна база.

Бонус Презареждане 100%
5 (100%) 1 vote