Бонус Презареждане Спорт в УинБет

Бонус Презареждане Спорт

WinBet предлага на всичките си клиенти една неустоима оферта – Бонус Презареждане Спорт. Веднъж на седмица всеки играч може да получи допълнителни средства за спортни залози след депозит. Само трябва да въведете бонус код SR100 в полето за бонус код при депозит в сайта на УинБет. Тази оферта позволява на играчите да получат още пари в размер на 25% от направения депозит, като максималната стойност на бонус средствата е 100 лв. Бонусът се добавя моментално в игралния Ви профил и не е нужно да правите нещо друго, за да може да го използвате в спортния раздел. С този бонус не може да залагате на казино, а само на спортни залози.

Промоцията стартира и през 2018 година още на 1-ви януари като е активна до 31 декември 2018 година и най-вероятно букмейкърът ще я предлага и през следващата година. За да можете да изтеглите бонуса и печалбите от офертата “Бонус Презареждане Спорт”, трябва да се изпълнят условията за разиграване на бонуса в определения в условията срок. Валидността на този бонус за спорт в УинБет е 7 дни. В този срок условията за разиграване трябва да се изпълнят. Ето и най-важните условия за разиграване на бонуса:

  1. За изтегляне на бонус сумата и евентуалните печалби, които играчът е направил с нея, той трябва да осъществи квалифициращи залози на стойност шест пъти депозит (максимум сумата за превъртане на депозита е 400 лева.) + бонус (Ако депозирате 400 лв. и вземете максималния бонус от 100 лв., трябва да имате уредени залози на стойност (500 лв., колкото е сбора на депозита и бонуса х 6 пъти) = 3000 лева).
  2. Спортни залози, които са направени на по-нисък коефициент от 2.00, не се зачитат в полза на условията за разиграване на бонуса.
  3. Заключената сума не може да се използва за залози с коефициент под 2.0. За да правите залози с коефициент по-малък от 2.0, трябва да имате средства в сметката си, които не са заключени за разиграване на бонуса.
  4. Максималната сума на залог със заключените средства е 600 лв. Ако опитвате да правите по-голям залог, то трябва да имате още средства в акаунта.
Бонус Презареждане Спорт в УинБет
5 (100%) 1 vote