Бонус ПОДАРЪК ВСЕКИ ДЕН Спорт

Бонус ПОДАРЪК ВСЕКИ ДЕН Спорт

По случай празниците през месец декември, букмейкърът УинБет пусна нова промоция на спорт за своите клиенти. Всеки потребител на WinBet може да се възползва от офертата Бонус ПОДАРЪК ВСЕКИ ДЕН, която е валидна до 3 януари. Вие ще може да се възползвате от бонуса само ако направите депозит в игралния сайт на УинБет.

Всеки играч може да се възползва от тази оферта само веднъж на всеки 24 часа в промоционалния период, като условието е да нямате друг активен бонус от раздел спорт. Т.е. ако се регистрирате сега и вземете бонус нов играч за Спорт, то няма да може да използвате офертата Бонус ПОДАРЪК ВСЕКИ ДЕН. Ако обаче вече имате регистрация и нямате активен бонус, то тази промоция е точно за вас. С този бонус получават 100% от Вашия депозит, като максималната стойност на сумата, която може да получите като подарък, е 100 лева. Бонусът се добавя по смреката на игралния Ви профил веднага и ще може да го използвате за залози на спорт – футбол, волейбол, тенис, хокей и т.н.

Естествено този бонус има правила и условия, които трябва да спазвате, за да можете да изтеглите бонуса и евентуалните печалби. За да направите теглене на бонус сумата и натрупаните печалби от нея, всеки клиент е нужно да направи квалифициращи залози на стойност осем пъти депозит (максимум сумата за превъртане на депозита е 100 лв.) + бонус (при направен депозит от 100 лв. и още 100 като бонус – трябва да се направят залози за (100+100)*8 = 1600 лева).

Коефициентите за разиграването на бонуса също имат правила. Единствено спортни залози направени на коефициент 2.0 или по-голям ще се отчитат за разиграване на бонуса. Т.е. ако заложите на победа на даден отбор на 1.40 коефициент и спечелите, то няма да се превърта бонус сумата.

Само уредени залози като губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Например залог, който е отменен или сте използвали кеш аут, не се зачита!

Бонус ПОДАРЪК ВСЕКИ ДЕН Спорт
5 (100%) 1 vote