Бонус за Световното първенство 2018

Бонус за Световното първенство 2018

Световното първенство по футбол е най-голямото събитие през 2018 година и онлайн букмейкърите обръщат голямо внимание на турнира. Betfair предлага много добра бонус оферта на своите клиенти за Световното първенство 2018 в Русия. Всеки регистриран клиент може да натрупа бонус в своята сметка за Мондиал 2018. Ето и повече подробности за офертата на Бетфеър, която може да се използва от всички български играчи.

1. Как може да се участва в промоцията?

Трябва да се впишете в сметката си, за да участвате в промоцията. Само с една сметка може да се участва в тази промоция. Ако (чрез имейл или по друг начин) Betfair ви е отказал да участвате в някоя от офертите им, няма да се класирате за тази промоция. Тази оферта е валидна за нови и настоящи клиенти на възраст над 18 години, чиято държава на пребиваване е Република България. Не може например ако пребивавате в Гърция или Полша да участвате в офертата.

2. Как и кога мога да се класирам?

За всеки €25 евро в залози, направени и приключени между 00:01 ч. в понеделник и 23:59 ч. в неделя в същата седмица между 07.05.2018 г. и 11.06.2018 г. всеки играч получава по €1 БОНУС, който ще бъде активиран веднага след началото на Световното първенство.

Всички залози на секция СПОРТ, направени с най-малко 1 селекция над минимални коефициенти от 1.80, ще се зачитат към тази промоция. Единствено залози от секция СПОРТ ще класират за тази промоция. Залозите с Cash Out (частичен или пълен) не се класират за тази оферта. Залозите, направени с безплатен залог (бонус), не участват в класирането за промоцията.

3. Какви са евентуалните бонус награди?

За всеки €25 в уредени залози с най-малко една селекция от коефициент от 1.80 или повече ти ще получиш €1 БОНУС, който да използваш на Световното първенство.

Максималната сума от БОНУСИ, която може да се натрупана по време на промоционалния период, е 100 евро.

За една седмица от бонуси може да спечелите най-много 20 евро.

Няма изисквания за минимален коефициент, чрез който можеш да използваш твоя БОНУС.

БОНУСЪТ не може да бъде изтеглен като пари в брой и трябва да бъде използван в секция СПОРТ на Betfair.

Всякакви печалби, които получаваш от залози, направени чрез безплатния залог, могат да бъдат изтеглени. Залогът направен с БОНУС няма да бъде върнат заедно с каквито и да било печалби, които са дължими от залози, направени с БОНУС.

БОНУСИТЕ изтичат след финала на Световното първенство на 15.07.2018 г.

4. Кога ще си получа наградата?

Промоционалният кредит ще бъде депозиран на твоята сметка на 14.06.2017 г. Т.е. тогава при влизането в акаунта ви ще видите налична вашата бонус сума.

Бонус за Световното първенство 2018
5 (100%) 1 vote