Бонус за рожден ден в 1xBet

Бонус за рожден ден в 1XBet

Руският букмейкър 1xBet набира все повече популярност в България. Компанията за хазартни услуги предлага спортни залози, казино, тото, слот игри, фентъзи футбол и много други развлечения за играчите. Спортните залози имат страхотни бонуси, които са част от раздел 1XBonus.  Един от най-нестандартните бонуси в сайта е офертата ТВОЯТ РОЖДЕН ДЕН С 1XBET!

В тази промоция букмейкърът поощрява потребителите, които имат рожден ден. На съответната дата, когато са родени, те получават бонус и могат да залагат безплатно в сайта на 1хбет.

Как работи бонуса?

Вие трябва да получите като подарък от 1хбет персонален бонус! Компанията ще ви даде специален бонус за най-активните си клиенти – промокод за безплатен залог за вашия Рожден Ден. Така вие ще бъдете зарадвани за най-специалния си ден от живота, а надали има друг букмейкър, който прави подобни жестове.  Най-големите мечти се сбъдват на Рожденния Ден и именно за това 1хбет ви дава шанс да направите залог, дори и да нямате пари в момента.

Безплатният залог е под формата на промокод. Той ще Ви бъде изпратен чрез SMS съобщение или в Личен профил в сайта на 1хбет. Възползвайте се от промокода в раздела 1xPromo, където трябва да го въведете. Когато го направите, сумата от промокода ще бъде заредена във вашия акаунт и може да залагате!

Бонус за рожден ден в 1xBet
4.5 (90%) 2 votes