Андер Херрера на Манчестър Юнайтед и Майкъл Карик се подготвят за жизнената ос на халфа

Моуриньо се нуждаеше от известно време, за да бъде убеден в стойността на Карик. Може би мениджърът на Обединеното кралство е имал резерви по отношение на способността на Англия да се справи с физическите нужди на Висшата лига. Суонзи, когато се нареди в полузащита, в която бяха Мароуене Фелани и Пол Погба, но не и Херера, победи с 3: 1.За следващия мач, посещението на Арсенал в “Олд Трафорд”, “Карик” и “Еррера” бяха събрани за първи път в лигата, игра, която завърши с 1-1, едно от шестте равенства, които тази страна вече записа. Хенрих Мхитарян печата точки за Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм Прочети повече

Ролята на Карик е да бъде спокойният метроном, който седи пред гърба на четирите и действа като защитен щит и отправна точка на атаката.Задачата на Херера е да премине от край до край и да направи вида на стрелинг, който отвори Спурите по време на първото четвърт час. чийто изстрел се нуждаеше от остра работа от Хюго Льорис, за да спре. Карик и Ерера притежават предпоставката на инцидента в халфовата линия: един издигнат футболен мозък постоянно оценява играта. след като отборът на Юнайтед Карик призна, че има шанс да се плъзга в полето до кутията на Тотнъм. Уменият чип, който извади защитата на Spurs и се доближи до освобождаването на Pogba, беше напомняне за това, колко разнообразна е армината на Carrick. на Herrera.В един момент испанецът създаде първия гол на домакина на Мхитарян, а следващият – недоволно допусна свободен удар за предизвикателство към Кристиан Ериксен. топката отпред на шпорите от мястото, откъдето вкара Мхитарян. Голът раздели страниците на полувремето. Но Карик, чийто последен гол в лигата беше срещу същата опозиция през март 2015 г., се доближи до удвояване на преднината.Само върховете на пръстите на Ллорис отклониха неговия 30-ярдов изстрел над върха в глобален отвор на 45 минути за полузащитната двойка. са играли, докато получават разочароващи резултати във Висшата лига, може би ще можем да играем лошо и да спечелим днес.

Съединените не бяха в състояние да закрият производството, когато напредват този сезон, допуснати пет пъти от 80-та минута.Тук през първата половина бяха прекарали впечатляващо колективно усилие, в което приносът на Карик и Ерера беше от жизненоважно значение – и когато започна второто полувреме, търсенето им беше да поддържат това и да помогнат да се осигури победа само на трета лига от края на септември. .

Карик и Ерера бяха в челните редици на задушаване на шпорите, тъй като посещаващата страна натисна 15 минути след рестартирането. Когато Син Хънг-Мин заплашваше по дясното, предизвикателството на Карик помогна на топката обратно към Дейвид де Геа.Следващият Dele Alli беше вкаран от партньора си, което накара Stretford End да възкликва „Ander Herrera, Ander Herrera“ с възхищение. Неговата зона и пробив в опозицията трябваше да се отпуснат на фин пас, от който Погба трябваше да направи резултата с 2: 0.

От този момент комбинацията от Карик и Херера беше в круиз контрол, до голяма степен заради най-новият ярък дисплей от Мхитарян, който постоянно задаваше въпроси на опозицията и не бе имал късмет да бъде ранен, тъй като състезанието влезе в последните минути. Това беше доста бележка за Юнайтед, но единствената.

В края на краищата те бяха счупили дългото засушаване на лигата и за шестия отбор на Моуриньо бяха непобедени с Карик и Ерера като централен дует.Когато последният е изваден в 96-та минута, той получава заслужено овации. Половината от тях може да са били и за Карик.

Rate this post