Акумулатор на деня – 10% увеличение на коефициента

Акумулатор на деня - 10% увеличение на коефициента

1XBet предлага много бонус оферти към спортните залози. Една от тях е офертата «Акумулатор на деня», чрез която получавате 10% увеличение на коефициента.

Изберете своя акумулатор от няколко предложени варианти за залагане на най-интересните и оспорвани спортни събития на деня в 1xbet.

Какво представлява акумулатор на деня?

Всеки ден букмейкърът дава възможност да правите залози на над 1000 спортни събития. Те подбират най-добрите и надеждни събития за офертата «Акумулатор на деня». Вие може да избирате измежду два акумулиращи залога: Акумулатор на Деня и Live Акумулатор на Деня . Ако избраният от вас акумулатор спечели, 1xbet прави увеличение на коефициента на акумулиращия залог на 10%.

На началната страница най-долу вие виждате предложените фишове за Акумулатор на деня от 1XBet. Live Акумулатор на Деня се състои само от събития на живо и вие може за няколко минути да спечелите. Когато си харесате даден акумулатор, цъкнете най-долу “Добави във фиша със залози”. Тогава всички мачове ще се премесят в дясно във фиша за залози и вие може да направите залог с избраната от вас сума.

Как да се класирате за офертата Акумулатор на деня?

Влезте в сайта 1xBet.
Преминете към началната страница на сайта или влезте в раздел “На Живо”.
Изберете акумулатор на деня.
Направете залог.

Условията на участие в промоцията:

Възможно е да направите залога единствено с пари от Вашата сметка (без оглед на бонус средства).

Авансов залог не се разпространява за бонус офертата «Акумулатор на деня».

Изтриване и добавяне на събития в “Акумулатор на деня” не е позволено.

Акумулатор на деня – 10% увеличение на коефициента
5 (100%) 2 votes