Bet365 Промo oферти

Bet365 Промo oферти

1 Бонус още при регистрация?

Какъв по-добър начин за старт на онлайн залозите в букмейкърският сайт Bet365.com , от 100 лева бонус още при първият направен от вас депозит от минимум 10 лева. След като сте направили вашият депозит системата автоматично ви го испраща. Но както всеки сайт за онлайн залози и този има своите изисквания за получаване на дадените бонуси, но Bet365.com ги предлага под възможно най-лесният и бърз начин за вас! Като например можете да депозирате максимална сума от 100 лева за да имате възможност да се въсползвате от този бонус. Каква по-добра възможност за стартиране? С едно цъкване на мишката и вашият бонус вече е в депозита ви!

За повече информация за този и друг вид бонуси на Bet365.com


2 Възможност за 100% бонус!

Това е още един от невероятните бонуси на Bet365.com. При този вид бонус концентрацията е насочена към футбола. И по-специално е насочен към най-големите европейски първенства по футбол. Както всеки бонус и този си има своите изисквания, но всичко зависи от вашите залози. Във вашият фиш, ако сте заложили на три мача бонусът ще бъде 5%, но за да можете да спечелите максималният бонус във вашият фиш трябва да сте залочили на 14 мача и по този начин си бонуст ви ще е 100%. Няма абсолютно никакви изисквания за този бонус,просто това което се иска от вас е да заложите,печелите и естествено нищо друго не ви остава освен да получавате!

Bet365.com е доказан сред букмейкърите онлайн, не само с коректността си но и с исключителните си бонуси и промоции. За повече такива на Bet365.com

Bet365 Промo oферти
5 (100%) 1 vote