Стратегии за залагане на корнери

Стратегия за залагане на корнери

Във футболните залагания има много стратегии, които играчите могат да използват. Ентусиастите на спортни залагания ежедневно търсят все по-добри стратегии, с които да печелят повече. В тази статия ние ще ви представим няколко стратегии за залагане на корнери. Но в началото да наблегнем малко повече на корнерите и каква част заемат от залозите на футбол.

Корнер залозите са основна част от пазарите на почти всеки футболен мач. Няма голям букмейкър, който да не предлага в своите опции за залагания залози на корнери. Например да погледнем в Бет365 какви залози на корнери има на един мач от Шампионска лига. Всеки потребител може да залага на общ брой корнери. Тук има една основна линия – например над 10, точно 10 и под 10. Също така вие имате възможност да прогнозирате алтернативен брой корнери – над 8, над 9 и т.н. до над 13 или 14. Може дори да заложите на граница от корнери – например в мача може да прогнозирате че ще има от 6 до 8 корнера или от 9 до 11 и т.н. Други възможности за залагания на корнери преди мач в Bet 365 са брой корнери за 1-во полувреме, кой отбор ще има повече корнери в мача, време на първия корнер – например до 10-ата минута или след този период, брой корнери за отбор – тук може да залагате под/над за домакин и гост, както и кой отбор ще стигне пръв до 3, 5, 7 или 9 корнери.

Сега е време и да ви информираме за някои добри стратегии за залагане на корнери. Например на залозите на брой корнери за отбор, често букмейкърите поставят ниска граница за отбора гост, освен той ако не е много силен. Така в един равностоен мач като например Монако – Бешикташ, вие може да вземете над 3.5 корнера за отбора гост. Ето тук идва най-важното. Това е оспорван мач, в който се очакват атаки към двете врати. Т.е. много е логично отборът на Бешикташ да направи поне 4 корнера в мача. Дори може да изостава и да търси изравняване или пък да играе за победа, така че корнерите са невероятна оферта. Това важи за всеки подобен двубой, в който отборите са равностойни.

Друга стратегия за залози на корнери е за първо полувреме. Но тук може да изчакате малко като двубоят стартира и да вземете по-ниска линия на живо. Например на един двубой с ясно изразено предимство на единия отбор, вие може да очаквате много корнери още до почивката. Също така и коефициентите са добри, така че вие може да направите страхотна печалба. На живо може и да заложите много изгодно на корнери в последните 15 минути на мача. Тук идва заключителният период на срещата и ако някой от отборите има нужда от гол, то ще атакува с всички сили и няма как да не се стигне до корнери.

Стратегии за залагане на корнери
5 (100%) 2 votes