Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс

Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс

Bet365 е световно известен букмейкър, в който всяка седмица се регистрират стотици нови клиенти от България. Една от причините за много български играчи в този сайт е, че те имат много добри бонус оферти. Най-новата промоция на бет365 е офертата Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс, която е направена специално за играчите от България, тъй като включва българското футболно първенство.

Повече за новата промоция на бет365:

За да се класирате за промоцията Ранно Изплащане при 2 Гола Аванс, ви трябва да направите единичен залог преди мача на пазара Краен Резултат. За да спечелите, трябва Вашият отбор да поведе с 2 гола разлика в някой момент от мача – в такъв случай залогът ви се урежда директно печеливш. Така няма нужда да чакате края на мача – Вие ще си получите цялата печалба, дори и в случай, че противникът изравни и обърне мача.

Тази бонус оферта е валидна за всички срещи от българската Първа Лига и Висшата Лига на Англия, както и за двубоите от Груповата Фаза на Шампионската Лига и Лига Европа. Промоцията е валидна включително до Неделя, 31 Декември, 2017 година.

Например вие сте заложили 30 лева на двубоя Левски – Лудогорец на знак 2 при коефициент 2.00. Представте си, че в 40-ата минута, отборът на Лудогорец вече води с 2:0. Тогава вашата цяла евентуална печалба от 60 лева на залога ще бъде изплатена. Дори след това Левски да изравни резултата и вашият залог 2 да е губещ, то това не ви касае. Така е за всеки един мач от Първа лига, Висшата лига, Шампионска лига и Лига Европа, на който сте заложили на краен резултат 1 или 2.

В кои случаи офертата не се зачита:

Ако използвате Затвори Залог, за да затворите цял залог, вие не участвате в тази оферта. Ако функцията Затвори Залог е използван за част от залога и Вашият отбор поведе с 2 гола, залогът ще се уреди на база останалия активен залог. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог преди началото на двубоя и Вашият тим вземе аванс от 2 гола, залогът ще бъде уреден на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, офертата вече не е валидна.

Важно! Офертата не важи за залози на селекцията Равенство за всеки от тези мачове. При 2-0 в полза на някой от отборите и вие сте заложили Х, то няма да спечелите!

Офертата се зачита само на залога Краен Резултат, който се урежда според 90-те минути игра. Включва добавеното време от съдията, но не включва продължения или дузпи.

Rate this post