Всичко за Кеш-аут и как да го използваме

Всичко за Кеш-аут и как да го използваме

Cash-Out опцията е сред последните нововъведения в онлайн букмейкърите. Cash-Out (Затвори залог) позволява да прекратите залога си по всяко едно време и да приберете определена сума пари без значение от крайния изход на събитията във вашия фиш. Предназначението на тази страхотна функция в сайтовете за онлайн залагания е само в плюс за потребителя, след като спомага да ограничите Вашите загуби.

Защо да използвате Кеш-аут?

1. Срещите ви не се развиват добре – в такъв случай спирането на залог няма да ви възстанови цялата сума, която сте заложили, но ще ви помогне да ограничите загубите. След като прецените, че заложените от вас мачове не вървят добре, вие може да затворите залога си. Разбира се първо трябва да сте сигурни, че заложените от вас двубои може да бъдат спирани с кеш-аут. В бет365 например на почти всички срещи може да се използва кеш-аут, но в Ефбет не е така. Там кеш-аутът е ограничен. Да се върнем на затварянето на залога при лошо стечение на обстоятелствата. Букмейкърът ще ви предложи значително по-малка сума, но вие може да сте доволни, че все пак ще приберете пари, вместо да загубите всичко.

2. Остава ви съвсем малко до печалбата – Виждате, че почти всички мачове ви излизат и имате добър кеш-аут. Тогава може да затворите залога си, защото съм сигурен, че много пъти сте губили в края. Често стават изненади и чрез опцията Кеш-аут вие може да избегнете неприятен развой за вас в края на двубоите. Със сигурност няма да може да затворите цялата си печалба, но ако двубоите вървят добре, то кеш-аутът ще бъде близък до цялата възможна печалба.

На всички видове спорт ли може да използвате Кеш-Аут?

В различните букмейкъри опцията Кеш-аут работи различно. Почти във всички обаче ако залогът го има на живо, то ще може да използвате Кеш-аут. Но например ако направите залог на опцията на даден мач “Над 2.5 гола и двата отбора да отбележат гол”, то няма да може да затворите, защото на живо този пазар го няма. На популярните спортове като футбол, баскетбол, тенис и др. е почти сигурно, че ще може да затваряте залога си щом двубоят го има на живо.

В кои букмейкъри може да прилагате Кеш-аут?

Всички букмейкъри, които са достъпни в България, предлагат тази опция. В Bet365 кеш-аутът е най-добър и може да вземете най-добра печалба. В Betfair също може да контролирате залозите си, както и в Ефбет. Дори руският букмейкър 1хБет предлага опцията за затваряне на залог.

Достъпна ли е Cash-Out опцията от смартфон или таблет?

При въвеждането за пръв път на опцията Затвори залог потребителите нямаха възможност да я използват от своето мобилно устройство. В движение обаче сайтовете за спортни залагания бяха принудени да да направят следващата, тъй като много хора играят от своите смартфони и днес всеки може да затваря залозите си и от мобилната версия на букмейкърите.

Опцията Кеш-Аут е изцяло от полза на потребителите. Вие сами може да направите преценка кога да използвате затварянето на залог. При всички случаи обаче тази опция ви помага да избегнете загуби, от които всеки играч е застрашен!

Всичко за Кеш-аут и как да го използваме
5 (100%) 1 vote