Видове залози на тенис

Видове залози на тенис

Какви тенис залози предлагат онлайн букмейкърите? Този въпрос със сигурност си задават хората, които все още не са се регистрирали в сайтовете за залагания в интернет. Тенисът е много популярен спорт и в него има велики спортисти. Освен това в България този спорт е силно популяризиран заради добрите игри на Григор Димитров. Така хората все повече се интересуват от тенис и залагат на него. От друга страна, букмейкърите предлагат много тенис залози, защото това е сред топ 5 на най-популярните спортове в света. В този материал ще разгледаме видовете залози на тенис в онлайн букмейкърите.

Основни тенис залози:

Ще започнем с основните залози на тенис, които са достъпни на всеки един мач, без значение дали той е от турнири от Големия Шлем или пък на по-малко известна надпревара от ранга ITF.

Да спечели мача – това е залогът за краен изход в един тенис мач. Тук залозите са единствено за краен победител. Този залог е достъпен на всеки един тенис мач, тъй като това е основният пазар на тенис мачове. На залогът да спечели мача на тенис вие не се интересувате дали тенисистът, на когото сте заложили, е победил с 2:0 сета или с 2:1 сета. Просто той трябва да бъде крайният победител и вашия залог ще бъде печеливш. Ако един от играчите се откаже, много букмейкъри отменят залога, дори и вашият състезател да е печелившия в крайна сметка.

Залози за сет – на всички тенис двубои в онлайн букмейкърите вие може да залагате на залози за сет. Тук се прогнозира крайния резултат на сетове – например 2:0 сета или 2:1 сета. При големите турнири има възможни резултати 3:0 сета, 3:1 сета и 3:2 сета в полза на един от играчите. При този пазар коефициентите са малко по-големи, тъй като този залог е по-труден за познаване от краен победител, но при очаквано надмощие на един от играчите вие може да заложите на 2:0 сета в негова полза и така да очаквате по-голяма печалба. При отказване на тенисист залогът се отменя.

Победител в първи сет – Преди мач на тенис може да прогнозирате кой тенисист ще спечели първата част. Това е като при футбола залог за полувреме. Тук след изиграването на първия сет не ви интересува развитието на мача. Просто трябва да прогнозирате правилно победителя в първия сет и ще получите веднага вашата печалба.

Общо гейма – На всеки двубой от големите турнири имате възможност да заложите на оувър или ъндър брой геймове. Например на тенис мач 2 от 3 сета вие ще видите граница като над 22.5 гейма, под 20.5 гейма и т.н. в зависимост от силата на играчите и разликата в класите. Ако заложите под 20.5 гейма, то трябва дадения двубой да завърши например 6-4, 6-4. Така ще има изиграни общо 20 гейма и вие ще спечелите.

Брой геймове в първи сет – Това е също популярен тенис залог. В Бет365 на почти всички надпревари може да прогнозирате брой геймове в първата част – под или над. Вие например може да заложите над 10.5 гейма и да се надявате, че ще се стигне до 5-5 в първия сет и залогът ви ще е печеливш. Има всякакви алтернативни линии за брой геймове в първия сет и дори може да прогнозирате под 6.5 гейма – т.е. очаквате единия играч да спечели сета на нула.

Sportingbet bonus  – www.en-sportbet.com

Rate this post